Now Reading
Τάσεις Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 απο το Anastasios Hair Style Studio

Τάσεις Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 απο το Anastasios Hair Style Studio

Ενώ την περασμένη χρονιά κυριάρχησαν τα κουρέματα 90’s, βλέπουμε ότι επιστρέφουν τα πιο μακριά μήκη και οι φράντζες που θεωρούνται το must του καλοκαιριού. Tα χαλαρά bob με φυσικούς κυματισμούς είναι μια υπέροχη επιλογή για όσες προτιμούν μια εύκολη ρουτίνα styling. Όποιο κούρεμα και να διαλέξετε μην ξεχνάτε να φροντίζετε την υγεία και την λάμψη των μαλλιών σας!

70’s Birkin Bangs
Εμβληματικό look της δεκαετίας του 70, με αέρα ρομαντισμού, δίνει μια πιο θηλυκή “επιμελώς ατημέλητη” εμφάνιση. Το προσεκτικό φιλάρισμα είναι το κλειδί για το τέλειο αποτέλεσμα.

Wavy Blunt Bob
Ξεχωρίζει για την φρεσκάδα και την ευελιξία του και δίνει στα μαλλιά μια ζωντανή υφή σε αντίθεση με το κλασσικό ίσιο καρέ. Σύγχρονο και κομψό ταυτόχρονα έχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό μήκους και όγκου.

Butterfly Layers
Το απόλυτα θηλυκό κούρεμα που αγκαλιάζει το περίγραμμα του προσώπου. Τα διαφορετικά μήκη κοπής δημιουργούν ένα ελαφρύ εφέ κίνησης.

Chin-Length Bob
Ένα κοντό κούρεμα που θα κυριαρχήσει το 2024. Καρέ μέχρι με το πηγούνι, χαρακτηρίζεται από το μήκος που σβήνει στο σαγόνι και πλαισιώνει το πηγούνι. Μπορεί να είναι λείο και συμμετρικό ή ανακατεμένο και ασύμμετρο.

See Also

Anastasios Hair Style Studio
Laodikis 29, Glyfada / Tel.: 210 9680880 Michael Angelo 28 & Charilaou Trikoupi, Ioannina / Tel.: 2651039111
Instagram @anastasiosathens Facebook @anastasiosathens #anastasiosathens #anastasiosglyfada

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2015-2021 Volta Magazine. All Rights Reserved.