Now Reading
Tom Volf -Τα γενέθλιά του στην Ελλάδα γιόρτασε ο μεγάλος σκηνοθέτης

Tom Volf -Τα γενέθλιά του στην Ελλάδα γιόρτασε ο μεγάλος σκηνοθέτης

+12
View Gallery

“Είμαι ερωτευμένος με την Ελλάδα!», είπε ο διάσημος σκηνοθέτης Tom Volf από την πρώτη μέρα που ήρθε για πρόβα στο Ηρώδειο με την Monica Bellucci. «Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας με τον πολιτισμό και την κουλτούρα από την μέρα που ήρθα να παρουσιάσω την ταινία μου «Maria by Callas» το 2018!»

Έτσι, μόλις ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Ιταλία για το «Maria Callas: Γράμματα και Αναμνήσεις» με την Monica Bellucci, αποφάσισε να έρθει κρυφά στην Ελλάδα και να γιορτάσει τα γενέθλια του στην χώρα μας. Επέλεξε το ολοκαίνουργιο American Italian bar restaurant του Nice’n’ easy στην Κηφισιά, το “The Amorous project’’, που σημαίνει «έρωτας» και «πάθος» και αποπνέει στυλ μεσοπολέμου της Νέας Υόρκης με πολύ θεατρική ατμόσφαιρα από την εποχή που οι Ιταλοί έφταναν στην Αμερική για να βρουν το Αμερικάνικο Όνειρο.

Στην μέση της ατμοσφαιρικής σάλας στρώθηκε ένα μοναστηριακό τραπέζι φωτισμένο μόνο από τις φλόγες των κεριών και από φωτιστικά-αντίκες. Οι τοίχοι ήταν γεμάτοι χρυσοποίκιλτες κορνίζες και καθρέφτες και όλα τα αντικείμενα ήταν vintage. Ανάμεσα στους λίγους αγαπημένους φίλους του Τομ Βολφ ήταν ο Μάριος Φραγκούλης, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργος Περρής, ο Στράτος Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα , οι Duo Violins και πολλοί άλλοι. Ξαφνικά κατεύθασε μια ανθοδέσμη με hot pink τριαντάφυλλα που ήταν από τον Τάκη Ζαχαράτο που δεν κατάφερε να έρθει. Το μενού για το dinner party του ”The Amorous Project” κινήθηκε σε φρέσκια pasta, original Italian pizza, ζουμερά κρεατικά και πολλές, ιδιαίτερες vegan και gluten free προτάσεις, όλα σερβιρισμένα σε vintage σκεύη. Συζητήθηκε πολύ το Black Angus που μπαίνει επιτόπου στη μηχανή του κιμά, πλάθεται και ψήνεται μπροστά σου σε μαντεμένιο σκεύος.

Ειδικά για την βραδιά οι οίνοι Fantinel με το διάσημο Sun Goddess by Μary J. Blige σε pinot grigio ramato και σε sauvignon blanc, το Borgo Tessis pinot grigio και το κόκκινο Venko συνόδευαν ιδανικά τις ιταλικές γεύσεις στο dinner party. Η έκπληξη της βραδιάς, όμως, ήταν ένα ιδιαίτερο δώρο της αγαπημένης φίλης του Tom Volf, της Άντας Ηλιοπούλου, που διοργάνωσε και το βράδυ και με την οποία ο γνωστός καλλιτέχνης γνωριζόταν από το Παρίσι. Τούρτα μετά μουσικής!

See Also

 Η τούρτα ήταν μια υπερπαραγωγή του Fresh με μια βαλίτσα πάνω στην οποία υπήρχε η γη με όλη την περιοδεία του Τομ και της Μόνικα Μπελούτσι για το 2022 κυρίως στις ΗΠΑ και στην Μόσχα αλλά και στο Λονδίνο! Μπροστά από την τούρτα βρισκόντουσαν οι μικρογραφίες από μια φωτογραφία του σκηνοθέτη με την Monica Bellucci από την παράστασή τους στο Ηρώδειο, το βιβλίο του Τομ Βολφ «Μαρία Κάλλας: Γράμματα και Αναμνήσεις» από τις εκδόσεις Πατάκη καθώς και η αφίσα της ταινίας του Maria by Callas που ως τις 20 Δεκεμβρίου θα προβάλλεται στην πριβέ αίθουσα screening του St. George Lycabettus. Την ώρα που η τούρτα «με τον γύρο του κόσμου με μία βαλίτσα» έκανε τον γύρο του μαγαζιού για να φτάσει στο τραπέζι, εμφανίστηκε ο ανερχόμενος τραγουδιστής Haris Mos τραγουδώντας το ολοκαίνουριο single του που είναι η διασκευή του all time classic “Happy birthday to you” με pop vocals σε ρυθμούς deep house. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε και όλοι χτυπούσαν ρυθμικά παλαμάκια ακολουθώντας την μουσική. Και μετά ο Haris Mos ζήτησε να τραγουδήσουν οι φίλοι του Tom Volf το κλασικό happy birthday. Έτσι όλος ο κόσμος στο ”The Amorous project “ ξαφνικά είδε τον Haris Mos να τραγουδάει το Happy birthday μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, τον Γιώργο Περρή, την Μαρία Ναυπλιώτου και χορωδία όλο το μαγαζί. Χρόνια πολλά κύριε Βολφ.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2015-2021 Volta Magazine. All Rights Reserved.