Now Reading
Απογευματινό τσάι του Γυναικείου Σύλλογου “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ”, με τη νέα συλλογή της “MELITTA” με τίτλο “THEOFILOS”

Απογευματινό τσάι του Γυναικείου Σύλλογου “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ”, με τη νέα συλλογή της “MELITTA” με τίτλο “THEOFILOS”

+7
View Gallery

Στα πλαίσια του ετήσιου απογευματινού τσαγιού που διοργανώνει ο Γυναικείος Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ», με πρόεδρο την κυρία Μαριέλλα Βαρώνη, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, είδαμε τη νέα συλλογή του νέου brand «MELITTA» με τίτλο «THEOFILOS» AW 2021-2022.

Η θεματολογία των σχεδίων της φετινής συλλογής – πέμπτη κατά σειρά – είναι αφιερωμένη στον Έλληνα Ζωγράφο, Θεόφιλο Χατζημιχαήλ (1870-1934 «Φουστανέλα») Τα prints της συλλογής είναι εμπνευσμένα από τα θέματα που ο ίδιος επέλεγε, όπως η ελληνική φύση και η ελληνική μυθολογία.

Πιο συγκεκριμένα, τα λουλουδένια βάζα, ο Ήλιος με το στεφάνι και ο θεός Ερμής με την Αθηνά είναι κάποια από τα θέματα που επιλέχθηκαν. Αν και η πινελιά του Θεόφιλου χαρακτηρίζεται από παιδικότητα και αυθορμητισμό, προσπαθήσαμε, έτσι ώστε τα σχέδια να αποκτήσουν μια πιο φολκλόρ και σικ διάθεση, η οποία χαρακτηρίζει εμάς και τα ρούχα που σχεδιάζουμε.

Το ελληνικό brand MELITTA με έδρα την Αθήνα, δημιουργήθηκε το 2019 από δύο φίλες την Βίκυ Γραμμένου και την Μελίνα Βαρώνη λόγο της αγάπης τους για τη μόδα, το style και τον πολιτισμό. Το σύμβολο τους είναι η μέλισσα της Κρήτης σε πιο γεωμετρική απόδοση, που συμβολίζει την ευημερία και την αναγέννηση της ζωής. Στόχος τους είναι να προωθήσουμε τον ελληνικό πολιτισμό ενσωματώνοντας στοιχεία της ελληνικής κληρονομιάς στο σήμερα.

See Also

It is time to wear your culture. Αφιερωμένη σε όλα τα κορίτσια εκεί έξω που αγαπούν να μαθαίνουν. Στη διάρκεια της εκδήλωσης η Μαρία Δρακοπούλου (Dracopoulos jewels) μαζί με την κόρη της Ελευθερία, πρόσφεραν στην κάθε καλεσμένη το φλουρί σε κολιέ για το 2022. Στο προαύλιο της αίθουσας, το ARTION Galleries, εκτέθηκε ένα έργο του Στέλιου Γαβαλά, το «cherry tree»κατασκευασμένο από επιχρυσωμένο ορείχαλκο.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν σε υποτροφίες φοιτητών της Χίου. Ευχαριστούμε την ARTION Galleries για την ευγενική της συμμετοχή. Εικαστικός εκδήλωσης: Alice Δικαίου

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2015-2021 Volta Magazine. All Rights Reserved.