Now Reading
Bradley Mitton – Iδρυτής του Club Vivanova

Bradley Mitton – Iδρυτής του Club Vivanova

Viva Monte Carlo!

O Μπράντλεϋ Μίττον, πολίτης του Μονακό και ιδρυτής του Club Vivanova στο Μονακό, είναι ένας κοσμοπολίτης επιχειρηματίας υψηλού κύρους, φιλόδοξος και διάσημος οινογνώστης. Με σχεδόν 60 ετήσιες γαστρονομικές εκδηλώσεις, το κλαμπ προσφέρει “ανώτερη ψυχαγωγία” μέσα από γαστρονομικά δείπνα, δικτύωση ωραίων ανθρώπων και υποστήριξη φιλανθρωπικών σκοπών. Οι πλούσιες απολαύσεις συνδυάζονται στο ετήσιο Γκαλά το Νοέμβριο, με δημοπρασίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ντεφιλέ, γκουρμέ κουζίνα και εκλεκτά κρασιά. Εδώ χτυπά η καρδιά του Πριγκιπάτου. Με τον Μπράντλεϋ Μίττον είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Μπράντλεϋ, διοργανώνεις πολλές εκδηλώσεις κάθε χρόνο. Ποια είναι η αγαπημένη σου δραστηριότητα; Κάτι που δεν σε κουράζει ποτέ.
Δεν κουράζομαι ποτέ από τις εκδηλώσεις και είμαι ταγμένος να τις κάνω όλο και καλύτερες καθώς αναπτυσσόμαστε. Η έμπνευσή μου προέρχεται από το να παρακολουθώ την διαδικασία μιας εκδήλωσης από τη δημιουργία και τα πρώτα της βήματα, μέχρι την υλοποίηση και διαχείριση της εκδήλωσης αυτής και με εμπνέει να βλέπω πώς οι άνθρωποι διασκεδάζουν και συνδέονται, είναι μια εξαιρετική εξίσωση win-win. Η καριέρα μου έχει εξελιχθεί στη βιομηχανία της εστίασης, περισσότερα από 35 χρόνια, όπου εξυπηρετούμε τους ανθρώπους και αυτό ακριβώς μου αρέσει να κάνω, να προσφέρω στους ανθρώπους άψογη φιλοξενία και να επιχειρώ στον τομέα αυτό κάνοντας αυτό που αγαπώ, να ζω και να εξελίσσομαι από αυτό. Φυσικά, είναι δύσκολη δουλειά, αλλά με ικανοποιεί.

Πώς δημιουργήσατε το μοναδικό concept του Club Vivanova; Πώς ξεκίνησαν όλα;
Περίπου πριν από 20 χρόνια, στο Ανατολικό Βερολίνο, ξεκίνησα έναν club σε ένα παλιό κελάρι που είχα, λόγω της εισαγωγής και εξαγωγής κρασιού στο Βερολίνο από το 2022. Η διεύρυνση της επιχείρησης σε όλη τη Γερμανία, την Πράγα, τη Βαρσοβία και τη Νότια Ευρώπη με ώθησε να ενεργοποιήσω τα εμπορικά σήματα σε ξενοδοχεία και εστιατόρια όπου είχαμε παρουσία. Αναγνωρίζοντας ότι οι πωλήσεις κρασιού απαιτούσαν περισσότερα από απλούς καταλόγους, διαμόρφωσα προωθητικές ενέργειες και εκδηλώσεις γύρω από τα κρασιά. Πρωτοπορώντας στο να φιλοξενώ πελάτες σε εστιατόρια για τη δημιουργία δυνατών σχέσεων στα μέρη όπου υπήρχαν τα κρασιά μας. Αρχικά, η έλλειψη κεφαλαίων για προώθηση αποτέλεσε εμπόδιο, αλλά με επιμονή εξελίχθηκα από μια μεσαία εταιρία σε σημαντικό συνεργάτη ανάπτυξης μάρκας, επικεντρωμένος φυσικά στις πωλήσεις κρασιού. Το ταξίδι δεν ήταν εύκολο, αλλά ακμάσαμε και προσελκύσαμε το ενδιαφέρον των εστιατορίων που ζητούσαν εκδηλώσεις. Σταδιακά, δημιουργήσαμε μια σεβαστή επαγγελματική πλατφόρμα δικτύωσης που εξελίχθηκε σε όλη την ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πόσα μέλη έχετε μέχρι τώρα;
Έχουμε πάνω από 400 μέλη και συνεργάτες παγκοσμίως, μερικοί στο Ηνωμένο Βασίλειο και κυρίως στην Ευρώπη, με την πλειονότητά τους στο Μονακό. Άνθρωποι που θέλουν να παραβρεθούν κοινωνικά μέχρι τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα brands στην περιοχή, σε όλους τους κλάδους. Τα καταχωρούμε στην ηλεκτρονική σελίδα των συνεργατών μας και διεξάγουμε καμπάνιες στα κοινωνικά δίκτυα και άρθρα στο ψηφιακό μας περιοδικό, κι έτσι βοηθούμε αυτά τα άτομα και τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να δικτυωθούν. Παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις, όπου επιτελούν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Πόσο κοστίζει η συνδρομή;
Δεν είναι ακριβά. Η Ατομική συνδρομή κοστίζει 150€, η Εταιρική 450€ και η Πλατινένια 950€ και κάθε μια προσφέρει διαφορετικά επίπεδα παροχών. Εάν είστε ενεργός με το κλαμπ και τις δυνατότητες που προσφέρουμε, τότε είμαστε μια απίστευτη πλατφόρμα για να αναπτύξετε και να ενεργοποιήσετε τις μάρκες σας.

Πείτε μου για το συναρπαστικό Ετήσιο γκαλά τον Νοέμβριο.
Στην 9η χρονιά του, το 2023, η εκδήλωση συγκεντρώνει μια παγκόσμια κοινότητα όμορφων κυριών και κυρίων σε ένα κομψό black-tie γκαλά στις 18 Νοεμβρίου. Θα γίνει στο εξαιρετικό Fairmont Monte Carlo, όπου οι παρευρισκόμενοι απολαμβάνουν την μεταξύ τους δικτύωση, την εκλεκτή γαστρονομία και τη φιλανθρωπική συμμετοχή σε δημοπρασία για τη Διατήρηση της Άγριας Ζωής του Βόρνεο και του Ecoute Cancer Réconfort. Η βραδιά θα έχει επίδειξη μόδας του ALTER της Πωλίν Ντουκρέ και καλλιτεχνική εμφάνιση των “High On Heels” από το Λονδίνο. Θα γιορτάσουμε σε ένα κομψό πάρτι με σκοπό, ενώ θα συνεισφέρουμε σε σημαντικά σκοπούς. Θα μάθετε περισσότερα στο www.clubvivanova-luxurygala.com.

Είστε ένας πολύ κοινωνικός άνθρωπος. Τι αγαπάτε να κάνετε στον ελεύθερο σας χρόνο; Έχετε χόμπι;
Ζω στο Μονακό, μια πολύβουη πόλη, όπου έχουμε και τη βάση της επιχείρησής μας, αλλά ναι…χαλαρώνω και έχω χόμπι. Είναι σημαντικό. Απολαμβάνω το σκι τον χειμώνα, κυρίως στα ιταλικά ορεινά θέρετρα του Πιεμόντε. Η κηπουρική είναι άλλο ένα πάθος μου, που με εμπνέει και με ικανοποιεί να ασχολούμαι όταν δραπετεύω στη βίλα μας στην Ιταλία. Έχω επίσης έναν εκπληκτικό σκύλο και δύο όμορφες γάτες. Είμαι λάτρης της μαγειρικής, οπότε το σπίτι είναι ο τόπος όπου πραγματικά χαλαρώνω, μακριά από τον πανικό. Η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής είναι σημαντική, και δίνω προτεραιότητα στην ψυχολογική και σωματική μου υγεία. Προσέχω τη διατροφή μου, ασκούμαι τακτικά -τρέξιμο και ποδηλασία καθημερινά- και διασφαλίζω επαρκή ύπνο. Αυτά είναι τα χόμπι μου, η φροντίδα της υγείας του σώματός μου και του νου μου.

See Also

Οι Έλληνες πλοιοκτήτες έχουν ισχυρές συνδέσεις με το Μόντε Κάρλο. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν ο πρώτος που είχε την έδρα του στο Μονακό. Έχετε κάποια ελληνικά μέλη ή φίλους;
Βεβαίως, έχουμε Έλληνες ως μέλη και συνεργάτες και έχω πολλούς φίλους που είναι Έλληνες. Είναι ανοικτόμυαλοι, πιστεύουν στην οικογένεια, ζεστοί και φιλικοί. Στο Μονακό, συνεργαζόμαστε στενά με την Ελληνική κοινότητα. Για την ακρίβεια, έχω μια προσωπική σύνδεση με την Ελλάδα, καθώς η πρώτη μου δουλειά στη διαχείριση εστιατορίου ήταν στο Χονγκ Κονγκ το 1994, όταν άνοιξα το εστιατόριο Zorba’s στο Tsim Sha Tsui, που ήταν τότε το πρώτο πολυτελές Ελληνικό εστιατόριο στο Χονγκ Κονγκ. Το διηύθυνα με επιτυχία για έναν χρόνο και στη συνέχεια άνοιξα υποκατάστημα στις Φιλιππίνες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής μου καριέρας στην εστίαση, στα μενού είχαμε ελληνικά πιάτα όπως μουσακά, σουβλάκια και τα υπέροχα dips τζατζίκι, χούμους και μελιτζανοσαλάτα, και μπακλαβά σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία. Εκπαιδεύτηκα στη Νάξο και την Πάρο, έχω υπέροχες αναμνήσεις και αγαπώ τον κουλτούρα αυτής της υπέροχης χώρας.

Ξέρω ότι οι ετικέτες των κρασιών σας είναι εξαιρετικές. Ποια είναι η γνώμη σας για τα ελληνικά κρασιά;
Είναι υποτιμημένα παγκοσμίως, πιθανώς λόγω έλλειψης προώθησης στις εξαγωγές, αν και ξέρω από εμπειρία και την εκπαίδευσή μου ότι οι Έλληνες παράγουν κρασιά από πολύ παλιά, ακόμα και πριν από τους Ρωμαίους, και το κρασί διαδραματίζει μεγάλο ρόλο κοινωνικά και πολιτισμικά στην Ελλάδα, ως συντροφιά στο φαγητό και στη γιορτή. Έτσι, ένα ποτήρι ρετσίνας που και που, πάντα είναι ευπρόσδεκτο, και στη συνέχεια ένας χορός αλά Ζορμπά στο στιλ του Anthony Quinn! Ίσως με ένα ούζο ή δύο!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2015-2021 Volta Magazine. All Rights Reserved.