Now Reading
Art of Living

Art of Living

Volta Magazine
+9
View Gallery

Επιτέλους ήρθε!

Το Πρότυπο Κέντρο Συναισθηματικής Υγείας & Ευεξίας που περιμέναμε, άνοιξε ήδη τις πόρτες του στη Γλυφάδα και μας περιμένει να το επισκεφθούμε!

Η Ιωάννα Σούχλα είναι επιστημονική υπεύθυνη του Πρότυπου Κέντρου Ψυχικής Υγείας & Ευεξίας ART of LIVING που αποτελεί καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς κινείται στα πρότυπα αντίστοιχων κέντρων σε Ευρώπη και Αμερική!

Τι είναι το ART of LIVING;

Το ART of LIVING είναι ένα Πρότυπο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας που απαρτίζεται από εξειδικευμένους επιστήμονες σε πάνω από 15 ειδικότητες ψυχικής υγείας. Στεγάζεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο 1500 τμ. με πάνω από 20 ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για κάθε ειδικότητα, χώρους φιλοξενίας έργων τέχνης καταξιωμένων ταλαντούχων καλλιτεχνών, μία υπέροχη αυλή και ανθρώπους πρόθυμους να συνεργαστούν μαζί σας για την ανάδειξη του δικού σας ταλέντου στη ζωή!

Πως αποφασίσατε να δημιουργήσετε ένα τέτοιο κέντρο;

Το ART of LIVING αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης, στο χώρο της ψυχικής υγείας, εταιρίας HR. PSYCHOLOGY. Οι ψυχολόγοι της HR. PSYCHOLOGY έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο της εργασιακής ψυχολογίας – διατηρώντας συνεργασία με μεγάλες Ελληνικές αλλά και πολυεθνικές εταιρίες (όπως ΑΒ. Βασιλόπουλος, Παπαστράτος, Generalli κ.α), στους εργαζόμενους των οποίων παρέχουν ψυχολογική στήριξη και εκπαίδευση σε θέματα ψυχολογίας – αλλά και στο χώρο των ατομικών και ομαδικών συνεδριών. Την εμπειρία αυτή θελήσαμε να μεταφέρουμε και στα παιδιά αλλά και σε όλη την οικογένεια, ιδρύοντας το Πρότυπο Κέντρο Ψυχικής Υγείας κι Ευεξίας ART of LIVING , όπου πραγματοποιούνται ειδικές θεραπείες και θεραπείες ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Τέλος, να προσθέσω ότι δραστηριοποιούμαστε και στο χώρο της διαδραστικής εκπαίδευσης για παιδιά, μέσω του Πρωτοποριακού Κέντρου Διαδραστικής Εκπαίδευσης Διατροφής και Συναισθημάτων LAMELLA , όπου πραγματοποιούμε προγράμματα διαδραστικής εκπαίδευσης με θέμα τη σχέση της Συναισθηματικής Ευεξίας και των Διατροφικών Συνηθειών.

Τι μπορεί να κάνει κανείς στο ART of LIVING;

Στο ART of LIVING ακολουθούμε ολιστικές μεθόδους προσέγγισης, κατάλληλες για την ψυχική καλλιέργεια όλης της οικογένειας. Πιστεύουμε ότι η Τέχνη του να Ζεις είναι μία τέχνη που απευθύνεται σε όλους! Γι’ αυτό οι υπηρεσίες μας απευθύνονται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Λογοθεραπεία, Μαθησιακές Δυσκολίες, Εργοθεραπεία, Ειδική Διαπαιδαγώγηση, Συμβουλευτική Γονέων, Ψυχοθεραπεία Παιδιών/Εφήβων, Play Therapy, Μουσικοθεραπεία, Χοροθεραπεία, Θεραπεία μέσω Εικαστικών, Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων, Κλινική Αξιολόγηση, Διατροφολογία, Θεραπευτικές Ομάδες, Θεραπεία Ζεύγους, Οικογενειακή Θεραπεία… είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Είπατε «μερικές», υπάρχουν δηλαδή κι άλλες δραστηριότητες που μπορούμε να βρούμε στο ART of LIVING;

Όπως αναφέραμε ήδη ό χώρος μας είναι πολύ μεγάλος και κατάλληλος να φιλοξενήσει πάνω από 200 άτομα. Έτσι σκεφτήκαμε να εντάξουμε στις δραστηριότητές μας τα Θεματικά πάρτι και events για μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα:

• Θεματικά πάρτι ενηλίκων: Εμπιστευθείτε τo ART of LIVING για ένα πρωτότυπο θεματικό πάρτι γενεθλίων, επετείου και ότι άλλο θέλετε να γιορτάσετε. Θα είναι μία διαφορετική εμπειρία για εσάς και τους φίλους σας, γεμάτη διασκέδαση, μουσική και χορό, πάντα με γνώμονα την ψυχική και σωματική ευεξία. Επιπλέον, θα παρέχεται στους καλεσμένους σας μενού διαμορφωμένο από ειδικό διατροφολόγο, κατόπιν συνεννόησης.

• Θεματικά παιδικά πάρτι: Tο ART of LIVING διαθέτει τον απόλυτα ασφαλή χώρο της, ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με διαδραστικά παιχνίδια, μουσική και χορό και ένα πεντανόστιμο αλλά υγιεινό μενού φτιαγμένο από ειδικό διατροφολόγο (κατόπιν συνεννόησης), για τα παιδιά που επιθυμούν να περάσουν με έναν διαφορετικό τρόπο τα γενέθλιά τους! Τα θετικά συναισθήματα και οι υγιεινές διατροφικές συνήθειες γίνονται αφορμή για παιχνίδι και διασκέδαση! Οι γονείς θα μπορούν να βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο, και θα μπορούν να παρακολουθήσουν εφόσον επιθυμούν ένα mini workshop από έμπειρο ψυχολόγο. Επικοινωνήστε μαζί μας για τη διαθεσιμότητα του χώρου.

• Ομαδικά events: Aπευθύνονται σε ομάδες 7 ατόμων και άνω, που θέλουν αν πραγματοποιήσουν μια πρωτότυπη και οργανωμένη εκδήλωση που θα συνδυάζει τη διασκέδαση και τη βιωματική μάθηση, με κέντρο την ψυχική και σωματική ευεξία. Στους συμμετέχοντες παρέχονται ροφήματα και υγιεινά γεύματα κατόπιν συνεννόησης.

See Also

Φαίνεται να έχετε ενδιαφέρουσα και πολυδιάστατη δραστηριότητα! Πως θα μπορούσε να σας γνωρίσει κανείς;

Το ART of LIVING θέλοντας να σας γνωρίσει από κοντά, διοργανώνει συναντήσεις με θέμα «Γνωριμία με τη χοροθεραπεία», «Η ευτυχία σήμερα μέσα από ένα διαδραστικό σεμινάριο» «Καλλιεργώντας υγιείς σχέσεις», «Διαχείριση Άγχους» ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

• Η Χοροθεραπεία είναι μία δημιουργική έκφραση μέσα από το σώμα, τον χορό και την κίνηση. Στηρίζεται στην αρχή ότι ο τρόπος που κινούμαστε και εκφραζόμαστε μη λεκτικά, εκδηλώνει τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τον εαυτό μας και τους άλλους. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε τη Χοροθεραπεία από εξειδικευμένους χοροθεραπευτές σε μία συνάντηση εντελώς δωρεάν!

• Η Ευτυχία είναι το ζητούμενο του σύγχρονου ανθρώπου. Παρόλο που η ευτυχία βρίσκεται σε απλές στιγμές της καθημερινότητάς μας, μας είναι δύσκολο να την ανακαλύψουμε. Σας περιμένουμε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν ένα διαδραστικό σεμινάριο «Η Ευτυχία σήμερα», όπου θα δούμε απλούς τρόπους για να την κατακτήσουμε.

• Οι υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για μια επιτυχημένη ζωή. Ελάτε μαζί μας για να σας δείξουμε τρόπους απόκτησης υγιών σχέσεων σε ένα διαδραστικό σεμινάριο εντελώς δωρεάν!

• Ελαχιστοποιήστε το stress στη ζωή σας! Για μια καθημερινότητα με περισσότερη χαρά, δημιουργικότητα, παραγωγικότητα και ευημερία. Δεν υπάρχουν «μαγικές συνταγές», αλλά υπάρχουν στρατηγικές αποτελεσματικής αντιμετώπισης, δεξιότητες και τεχνικές για την πρόληψη και διαχείριση του στρες. Σας περιμένουμε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν ένα διαδραστικό σεμινάριο διαχείρισης άγχους!

Παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας λόγω περιορισμένων θέσεων. Για να δηλώσετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία: Art of Living Πρότυπο Κέντρο Ψυχικής Υγείας κι Ευεξίας Αρχιμήδους 14 & Επαμεινώνδα, 16674, Γλυφάδα, Τηλέφωνο: 210 9600508, e-mail: art1.ofliving@gmail.com, www.artofliving.gr, Facebook: @artofliving.psychology

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2015-2021 Volta Magazine. All Rights Reserved.