Now Reading
Το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δείπνο από το LIFELINE HELLAS για την ενίσχυση του Π.Γ. Νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ”, παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης

Το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δείπνο από το LIFELINE HELLAS για την ενίσχυση του Π.Γ. Νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ”, παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 17η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2021 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων. Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου κατά την διάρκεια της χρονιάς και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς.

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine καθώς και τους χρυσούς χορηγούς της εκδήλωσης, την Οικογένεια Τσάνη και την Αγγελική Τσάνη.

Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης και της Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα για την δωρεά θερμοκοιτίδων ανταποκρίθηκαν ο κος Βασίλης και η κα Αλεξία Σαβράμη, η κα Άννα Μ, και ένας ανώνυμος δωρητής με αποτέλεσμα να προσφερθούν 3 ακόμη θερμοκοιτίδες για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Κατά την διάρκεια της βραδιάς η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews απένειμαν το βραβείο του σωματείου στον Επίτιμο Πρόεδρο κο Ιωάννη Τρίκαρδο για την προσφορά του στο Lifeline Hellas.

Την εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημένη παρουσιάστρια και Πρέσβης του Lifeline Βίκυ Καγιά. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews, εγγονού της Πριγκίπισσας και συνεχίστηκε με την κα Άννα Αργυρού, νικήτριας του Voice, και την μπάντα 123 swing.

Επίσης, απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες Lierac, Aveda, Λάβδας και καθώς και τα υπέροχα γούρια του κοσμηματοπωλείου Iordanis.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, η Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas και τον γιο τους Αλέξανδρο, η αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη την κόρη της και την εγγονή της. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος με την σύζυγο του Έμη, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, ο κος Ανδρέας Παναγιώτου με την σύζυγο του Αλεξάνδρα, η κα Αλεξία Σαβράμη, η Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, ο κος Παναγής Τρίκαρδος, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα,.

See Also

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ΑΕ Πρέσβης της Αμερικής κος Γιώργος Τζέιμς Τσούνης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης με την σύζυγο του Πόπη, ο Υφυπουργός κος Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του Λένα, ο υπεύθυνος προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του Δήμητρα, ο καθηγητής Δρ. Αυξέντιος Καλαγκός με την σύζυγο του Νατάλια, ο Πρόεδρος του Pierce Δρ. David G. Horner, o κος Γιάννης Βακαρέλης με την σύζυγο του Πόλα, η πρωταθλήτρια μαραθωνοδρόμος και Πρέσβης του Lifeline κα Μαρία Πολύζου, ο κος Νίκος Ποιμενίδης και η κα Αγγελική Κουζούμη, ο κος Βασίλης και η κα Ιωάννα Δράγνη.

Παρευρέθησαν, επίσης, η κα Αγγελική Τσάνη, η κα Majd Samaan με την κόρη της Dima, ο κος Γιώργος Καβάδας, ο κος Βασίλης και η κα Μαριάντζελα Τρίακρδου, ο κος Στέλιος και η κα Λίτσα Λάβδα, ο κος Στέλιος και η κα Αγγελική Αγγελίδη, ο κος Μάκης Κασνακίδης με την σύζυγο του Μαρίλια Βαζαίου, ο κος Μάριος και η κα Γιώτα Τζήμα Κυτσαρά, η κα Πηνελόπη Τρύφων, ο κος Μαρίνος Κιαγιάς, ο Δρ. Γεώργιος Στράντζαλης, η κα Έυη Αδάμ, ο κος Χριστόφορος Χριστοφίδης, η κα Νόνη Δούνια, η κα Έμη Λιβανίου, η κα Σίσσυ Παπαγεωργίου, η Σίσσυ Φειδά, η κα Φανή Λεβέντη, η κα Ειρήνη Νταϊφά, η κα Θεοδώρα Βρούτση, Λουκία και Ευσταθία Παπαθανάση, ο κος και η κα Ιωάννη Μαρμαρίδη, ο Γιώργος Ντάβλας, ο κος Γιάννης Καζανίδης, ο κος Γιώργος και η κα Δέσποινα Κωνσταντέλλη, η κα Σάντυ Παπαναστασίου, η κα Μάρω Κεσεσίογλου, ο κος Κασσής και η Ιωάννα Μεϊμέτη, η κα Ρίτα Μωραϊτάκη, η κα Ευγενία Χραπανά, η κα Μαρία Χριστίνα Λυμπεράκη, ο κος Νίκος και η κα Κρίστη Αργυρού, ο κος και η κα Αρμόδιου Γιαννίδη, ο κος Μάνος και η Δρ. Βελάνη, η κα Ελένη Δελενίκα, η κα Μαίρη Δαυίδ, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, ο κος και η κα Δημήτρη Ιορδάνη, ο κος Νίκος Βερνίκος, η κα η κα Ιωάννα και η κα Όλγα Καραβερβέρη, η κα Σήλια Δραγούνη, και πολλοί άλλοι.

Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas: AS Marine LTD., Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας Χρυσός Χορηγός Εκδήλωσης: Οικογένεια Τσάνη Ανάμεσα στους χορηγούς της βραδιάς ήταν οι: BOLD by Angelique Tsanis, Andreas & Alexandra Panayiotou, The Ability Group, Majd Samaan, Margariti Dental Clinic, KPMG, ΔΕΔΔΗΕ, MCCL, Libra Social Responsibility, Valiant Shipping S.A., Ιορδάνης Jewelry, Δύναμη της Προσφοράς, Αγγελική Αγγελίδη, GEON, Βίκος, AVEDA, METAXA, Domaine Agrovision, Artemide, Λάβδας, JGK & Associates, Davlas & Partners, Sociel και πολλοί άλλοι.

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Hotel Grande Bretagne Athens, Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel Elounda Crete, Divani Collection Hotels, Kinsterna Hotel Monemvasia, Litohoro Olympus Resort Villas & Spa, Anemolia Mountain Resort Domotel Arachova, Zante Hospitality Group, SWOT Hospitality Group, Mitsis Hotels, SAY Hotel, Afanos Guesthouse, Margariti Dental Clinic, DNA Centers, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, Spirito Rosa, Μαρμαρίδης Έπιπλα, Holmes Place Premium Fitness Clubs, Golf Prive Glyfada – Colonial, Κτήμα Γεροβασιλείου, Δρ. Δημήτρης Γκρίτζαλης, Κτήμα Αβαντίς, PATSEAS, Happy Box by Aggeliki Kerasioti, Όλγα Καραβερβέρη, ReBu Collective, Coco-Mat, Molton Brown.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2015-2021 Volta Magazine. All Rights Reserved.