Now Reading
Λαμπερή τελετή απονομής στα Who is Who International Awards 2023

Λαμπερή τελετή απονομής στα Who is Who International Awards 2023

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στην επιβράβευση της αριστείας, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 τα Διεθνή Βραβεία Who is Who «Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος!» συγκέντρωσαν για 4η χρονιά τα μάτια της διεθνούς και εγχώριας σκηνής. Επιφανείς προσωπικότητες τιμήθηκαν για το έργο και τη δράση τους σε ποικίλα πεδία της επιχειρηματικότητας, τέχνης, ηγεσίας, επιστήμης, κοινωνικής ευθύνης και ακαδημαϊκών επιτευγμάτων.

Βίκυ Παπαγεωργοπούλου, Φρέντυ Καλομπράτσος

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κος Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης, ο οποίος απένειμε τα βραβεία World Woman Leader of Firmed Economy στην κυρία Βασιλική Λαζαράκου Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και το βραβείο World Eminent Man of Global Banking & Human Rights στον Dr.Franco M.G.Derin, οικονομολόγο και δικαστικό λειτουργό.

Γιώργος Πολίτης, ιδιοκτήτης Narcissos Hall, Δημήτρης Μπέκας, executive chef Προεδρίας της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μουζάκης, Πρόεδρος ΔΣ του Chefs Club of Attica “Acropoli”s

Ο κος Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος απένειμε το βραβείο World Woman Leader in Humanized Digital Societies στην κα Πέγκυ Αντωνάκου, General Manager Southeast Europe Google.

Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Πέγκυ Αντωνάκου Διευθύντρια ΝΑ Ευρώπης Google

Τα Διεθνή Βραβεία Who is Who που υλοποιούνται υπό την αιγίδα του Prince Nereides Antonio Giamundo de Bourbon Foundation τίμησαν φέτος με το βραβείο World Woman Leader of Global Entertainment & Racial Equity, τη Διευθύντρια των Χρυσών Σφαιρών,Sharlette Hambrick, η οποία παρέλαβε το βραβείο της από την Α.Μ Πρίγκηπα Νηρηίδη. Μεταξύ των εκλεκτών προσωπικοτήτων της βραδιάς ήταν η κα Λόλα Νταϊφά η οποία έλαβε το βραβείο World Woman Leader of Public Relations and Media , η κα Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος του ΕΟΤ η οποία τιμήθηκε με το βραβείο World Woman Leader of Sophisticated Tourism , ο Δόκτωρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ιδρυτής της ρομποτικής χειρουργικής στην Ελλάδα, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο World Eminent Man & Mastermind of Robotic Surgery και πολλές ακόμα εξέχουσες προσωπικότητες.

Ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς αποτέλεσαν οι δύο τιμητικές βραβεύσεις, στους κυρίους Βασίλη Μπέκα, executive chef Προεδρίας της Δημοκρατίας και Κωνσταντίνο Μουζάκη, Πρόεδρος ΔΣ του Chefs Club of Attica “Acropoli”s και το τιμητικό βραβείο στην ανθρωπιστική οργάνωση Humanity Greece και την ιδρύτρια κα Γεωργία Παράσχου.

Δημήτρης Τζιβέλης, Θεοδοσία Τζιβέλη

Με γνώμονα την βαθιά δέσμευση στην ακεραιότητα, το πάθος και την εξυπηρέτηση του κοινού καλού, τα Διεθνή Βραβεία Who is Who απέδειξαν για ακόμα μία φορά την αφοσίωση τους στην αναγνώριση σημαντικών επιτευγμάτων, αλλά και την βαθιά υποστήριξη τους σε όσους έχουν ανάγκη.

Δρ.Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Ιδρυτής ρομποτικής χειρουργικής στην Ελλάδα, Δρ.Μαριλένα Κωνσταντινίδη Βλάχου

Η φετινή βραδιά των βραβείων απέκτησε ξεχωριστή σημασία, καθώς ένα μέρος των εσόδων της εκδήλωσης προοριζόταν για την ενίσχυση των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τις περιοχές της Θεσσαλίας, επιβεβαιώνοντας έτσι, τον χαρακτήρα και την δέσμευση του θεσμού για προσφορά.

Έλενα Κουτσούδη Ιόλα, Guy Natan

Η βραδιά παρουσιάστηκε από την ταλαντούχα παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη και τον καταξιωμένο ηθοποιό Μανώλη Ιωνά, οι οποίοι προσέδωσαν τη δική τους νότα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Χρύσα Ελευθερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Interamerican, Γεωργία Παράσχου, Ιδρύτρια Humanity Greece

Ο Σκηνοθέτης της εκδήλωσης, ο ταλαντούχος Θάνος Αγγέλης. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ταξίδι γεύσεων μέσα από το μενού της βραδιάς, το οποίο επιμελήθηκε ο Executive Chef της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Βασίλης Μπέκας, κάτοχος του τίτλου «Καλύτερος Chef της Ευρώπης» για το 2022 και μέλος του Δ.Σ. του Chefs Club of Attica “Acropolis”.

See Also

Χίλντα Ηλιοπούλου, Σάντρα Βουτσά

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Η ΑΜ Πρίγκηπας Νηρηίδης παραλαμβάνει το βραβείο της Steph Adams από τον Δημήτρη Γκόρη, Πρόεδρο Βραβείων Who is Who

Σημαντικοί χορηγοί της βραδιάς που στήριξαν τον θεσμό ήταν: αποκλειστικός δωρητής ποτών και των εξαιρετικών κοκτέιλ METAXA, αποκλειστικός δωρητής των κρασιών ΜΠΑΡΑΦΑΚΑΣ, αποκλειστικός δωρητής ομορφιάς EOLIA COSMETICS, αποκλειστικός δωρητής ψαριού, Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), το ATHENAEUM LUXURY HOTEL, τα νερά ΙΟΛΗ και η ΜΑΜΟΣ. Χορηγοί επικοινωνίας: L’ÉPOQUE, THETOC.gr, BNB Daily, CEOWORLD, HUFFPOST, VISIONNAIRE MORALMODA, EXPORTNEWS, HMG, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΩ, YES,XAI, STARPRESS, THE INDICATOR, PALOSERVICES.

Τάκης Τσουκαλάς, Βέτα Στεφανίδου Τσουκαλά, Λώρα Τσουκαλά

Η 4η χρονιά των Ετήσιων Διεθνών Βραβείων Who is Who ολοκληρώθηκε ως μια βραδιά διάκρισης, ενότητας και φιλανθρωπίας. Γιορτάστηκε η αριστεία και τα εξαιρετικά επιτεύγματα, ενώ ταυτόχρονα η δέσμευση για αλληλεγγύη έδωσε μια διαφορετική πνοή συμπόνιας και προσφοράς.

Θεόδωρος Ζέρβας, Zervas and Associates, Λίλυ Ζέρβα

Η εξαιρετικά δομημένη εκδήλωση και η επιτυχία της, σε συνδυασμό με την δέσμευση των διοργανωτών για προσφορά, αποτελεί παράδειγμα της πίστης και του ήθους των Διεθνών Βραβείων Who is Who, καθιστώντας την εκδήλωση μοναδική.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2015-2021 Volta Magazine. All Rights Reserved.