Now Reading
Φιλανθρωπικό Γεύμα του Lifeline Hellas με τη παρουσία της Πριγκίπισσας Αικατερίνης για την ενίσχυση των Νοσοκομείων Παίδων

Φιλανθρωπικό Γεύμα του Lifeline Hellas με τη παρουσία της Πριγκίπισσας Αικατερίνης για την ενίσχυση των Νοσοκομείων Παίδων

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 8η χρονιά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη», αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας, το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στον υπέροχο χώρο του Moorings. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη των νοσοκομείων παίδων της Αθήνας.

Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και Ιωάννα Δράγνη
Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Ελένη και Κατερίνα Διδασκάλου, David Andrews

Η νέα Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Νάσια Παπαμανώλη καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, και όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Επίσης, καλωσόρισε και σύστησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, τους: Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, Δρ. Ιωάννη Πατινιώτη, Γιάννη Σαχίνη, Ήβη Αζαρία, Αλεξία Σαβράμη, Μιχάλη Δαλακούρα, Aurette Arkas, Δανάη Ασκητή, Μαρίλλη Διαμάντη Συλλάνταβου, Εριέττα Βορδώνη, Έρση Τσακίρογλου, Ιωάννα Δράγνη, Βάλια Σπυριδάκου, Απόστολο Τρίκαρδο και ευχαρίστησε τους προκατόχους της, τους Επίτιμους Πρόεδρους, Γιάννη Τρίκαρδο και Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα που ήταν παρόντες.

Η νέα Πρόεδρος του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη, η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, η ΑΜ Βασίλισσα Άννα Μαρία, η Αντιπρόεδρος Δρ. Φώφη Καμποσιώρα
O Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, με την νέα Πρόεδρο του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη, τους Επίτιμους Προέδρους του Lifeline Hellas Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα και Γιάννη Τρίκαρδο και David Andrews
ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την Πρόεδρο του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη και την Έλλη Ανδριοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που τιμήθηκε.

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς εξήρε την αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε τους χρυσούς χορηγούς του Lifeline, την AS Marine της Αλεξίας Μάντζαρη, την Οικογένεια Τσάνη, τον Βασίλη Μέρμηγκα Αρκουδέα και τους χορηγούς της εκδήλωσης τις εταιρείες: K22 Global Traders – Κοττεάκος, SAAN Serifos Eco Rest Beach House, Motoroil, και Safra Bank.

Αντριάνα Παρασκευοπούλου που παρουσίασε την εκδήλωση
H Πρόεδρος του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη με τις κυρίες που τιμήθηκαν, την Έλλη Ανδριοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner της KPMG.
Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης με την σύζυγο του Δρ. Μαριλένα Βλάχου Κωνσταντινίδη
Ανδρέας Πάτσης και Βασιλική Παπαλουκά

H Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την Πρόεδρο Νάσια Παπαμανώλη απένειμε το τιμητικό βραβείο του σωματείου στην Έλλη Ανδριοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και στην Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner της KPMG για την διάκριση τους σε ανδροκρατούμενους έως τώρα τομείς.

Η Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου, Χρυσάνθη Λαιμού, Ντάνα Στασινού

Τα βραβεία του Lifeline Hellas έχει φιλοτεχνήσει η διεθνώς διακεκριμένη εικαστικός Αγγελική Αγγελίδη.

Φωτεινή Ανδρουλάκη, Δρ. Άλκηστις Πρίνου
Γιάννης Σαχίνης και Ιωάννα Ν. Βαρδινογιάννη

Την εκδήλωση παρουσίασε η Δημοσιογράφος – Διευθύντρια Ενημερωτικών Εκπομπών ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου συνεπήρε το κοινό με την απαγγελία ποιημάτων της Κικής Δημουλά και άλλων σπουδαίων Ελλήνων ποιητών. Η βιολίστρια Leida εντυπωσίασε με τις μελωδίες της και ο βαρύτονος Νίκος Καραγκιαούρης αφιέρωσε τα τραγούδια του στην Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το φιλανθρωπικό της έργο.
Επίσης, οι συμμετέχοντες απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες Native Laboratoire – Paris και Nutri Valley.

Η βιολίστρια Leida

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του και Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη.

Η Πρόεδρος του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη, Η Αντιπρόεδρος Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και η Πέννυ Ζαγλαρίδου
Έρση Τσακίρογλου και Λίτσα Λάβδα
Άννη Ποταμιάνου, Ιωάννα Τζερμιά, Δήμητρα Τουρνά, Δανάη Ασκητή, Ζανίνα Κορκίδη

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, ο Γιάννης Σαχίνης, η Ήβη Αζαρία, η Εριέττα Βορδώνη, ο Παναγής Τρίκαρδος, η Έρση Τσακίρογλου, η Δανάη Ασκητή, η Ιωάννα Δράγνη και η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα.

See Also

Αγγελική Γαρμπή, Κατερίνα Βρούτση, Στέλλα Φιλίππου
Σοφία Εφραίμογλου, Λουκία Παπαθανάση, Δρ. ‘Αντζη Μαργαρίτη Andrews, Θεοδώρα Βρούτση

Ανάμεσα στους εξέχοντες παρευρισκόμενους ήταν η Α.Μ. Βασίλισσα Άννα Μαρία, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης με την σύζυγο του Λουκία, η βουλευτής Ζωή Ράπτη, η σύζυγος του πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, η κυρία Χαλά Ερτζιγές, η Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου, η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ευγενία Μανωλίδου, η σύζυγος του Υφυπουργού Αθλητισμού Θεοδώρα Βρούτση, η Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Ελένη Βάρσου, η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Σοφία Εφραίμογλου με την κόρη της Βασιλική, η CEO της Astir Palace Βουλιαγμένης Πέννυ Ζαγλαρίδου, η Ιωάννα Ν. Βαρδινογιάννη, η Ελένη Διδασκάλου, Δρ. Ντόρα Δημοπούλου Ψαλτοπούλου, η κα Νούλη Μανώλη, ο Μάνος και η Δρ. Έλενα Βελάνη, η Ελευθερία Γεωργάκαινα, η Μαρία Χαραλαμποπούλου, η Άννα Μαρία Κουντούρη, η Δρ. Άρτεμις Τσίτσικα, η Χρυσάνθη Λαιμού, η Λίτσα Λάβδα, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και η σύζυγος του Δρ. Μαριλένα Βλάχου Κωνσταντινίδη, η Άννα Μαρία Σπηλιοπούλου, η Νανά Αγιοπετρίτου, η Βούλα Σαραντάρη, η Μελίνα Βιγγοπούλου, ο Ανδρέας Πάτσης και η Βασιλική Παπαλουκά, ο Κωνσταντίνος Τζαμαλούκας, η Κατερίνα Λάσπα, η Αλίς Δικαίου ο Γιώργος Παπαβασιλείου, η Αθηνά Κωνσταντέλλου, ο Γιώργος Ντάβλας με την Αγγελική Καραμηνά Μιχαλολιάκου, την Θεοδώρα Μιχαλολιάκου, την Αικατερίνη Καραμηνά και την Ειρήνη Καλλιγερου, ο Γιάννης Καζανίδης, η Έλενα Fornaro, ο Απόστολος Τρίκαρδος, η Αμαλία Χανδρινού και η Μαρία Χαραλαμπίδη, ο Άνθιμος Θωμόπουλος, η Φωτεινή Ανδρουλάκη, η Τζίνα Θανοπούλου Παπακωνσταντίνου, η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, η Αγγελική Κουτούλια, η Αγγελική Γαρμπή, η Κατερίνα Βρούτση, η Στέλλα Φιλίππου, η Μαργαρίτα Σφέτσα, η Άννη Ποταμιάνου, η Ιωάννα Τζερμιά, η Δήμητρα Τουρνά, η Ζανίνα Κορκίδη, η Φιλιώ Brown και πολλοί άλλοι.
Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas: A.S. Marine LTD., Οικογένεια Τσάνη, Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας.

Χορηγοί Εκδήλωσης: Moorings, K22 Global Traders, Motoroil, SAAN Serifos Eco Rest Beach House, Native Laboratoire Paris, Margariti Dental Clinic, Αγγελική Αγγελίδη, ΑιΩ Μαλαγουζιά, Sociel, Evritos, Davlas & Partners, Artemide, JGK & Associates.

Χορηγός Αερομεταφορών: Aegean Airlines
Πληροφορίες: 2109828002, 6943902264

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2015-2021 Volta Magazine. All Rights Reserved.