Now Reading
Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του Lifeline Hellas

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του Lifeline Hellas

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 18η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων.

Μάριος Θεμιστοκλέους με την σύζυγο του Τζούλη Κύρου, Δρ. Ντόρα Δημοπούλου Ψαλτοπούλου και Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου κατά την διάρκεια της χρονιάς και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Κύριος Μάριος Θεμιστοκλέους, ευχαρίστησε το Lifeline για την μεγάλη του προσφορά στα κρατικά νοσοκομεία.

Ιωάννα Δράγνη, Βασιλική και Παρέσσα Μαρμαρίδη

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε τους χρυσούς χορηγούς του Lifeline Hellas, την κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, την Οικογένεια Τσάνη, τον κύριο Βασίλη Μέρμηγκα Αρκουδέα και την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου
Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Ηρώ, Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Νάσια Παπαμανώλη

Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης για την δωρεά θερμοκοιτίδων ανταποκρίθηκαν ο κος Βασίλης και η κα Αλεξία Σαβράμη και ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης με αποτέλεσμα να προσφερθούν 2 ακόμη θερμοκοιτίδες για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Γιάννης Σαχίνης, Ιωάννα Ν. Βαρδινογιάννη και Dan Hinenson

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι αγαπητοί Γιώργος Ντάβλας και Τόνια Σωτηροπούλου. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews, εγγονού της Πριγκίπισσας και συνεχίστηκε με την εξαιρετική μουσικό και ερμηνεύτρια Ηρώ η οποία μάγεψε τους παρευρισκόμενους με την υπέροχη φωνή της.

Μάριος και Γεωργία Καρνέση

Επίσης, απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Οι συμμετέχοντες έλαβαν υπέροχα δώρα από τις εταιρείες Kerastase, Mesoesthetic, Λάβδας και καθώς και τα όμορφα γούρια του εργαστηρίου Βαρσάκης.

Άρια Δάγκλα και Απόστολος Μούργος

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas και τον γιο τους Αλέξανδρο. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η Νάσια Παπαμανώλη, ο Γιάννης Σαχίνης, η Αλεξία Σαβράμη, η Έρση Τσακίρογλου, ο Παναγής Τρίκαρδος, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Ιωάννα Δράγνη και η Ρόη Κωσταντά.

Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Έμη Λιβανίου, Λίτσα Λάβδα, Αλεξάνδρα Λιβανίου

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εργασία Άδωνις Γεωργιάδης με την σύζυγο του Ευγενία Μανωλίδου, ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του Δήμητρα, ο Υφυπουργός Υγείας Μάνος Θεμιστοκλέους με την σύζυγο του Τζούλη Κύρου, η Γενική Γραμματέας Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη, ο Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κύπρο Κύπρος Ηλιάδης και η σύζυγος του Χαρά, η Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος ΕΚΑΠΤΥ Ρίτα Μωραϊτάκη, η πρωταθλήτρια μαραθωνοδρόμος και Πρέσβης του Lifeline Μαρία Πολύζου με την κόρη της Αγάπη, η χρυσή χορηγός Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με την μητέρα της Νένα Παπαμανωλοπούλου, οι χρυσοί χορηγοί Ιωακείμ Τσάνης, η Ιωάννα Ν. Βαρδινογιάννη, ο Νίκος Ποιμενίδης και η Αγγελική Κουζούμη, ο Βασίλης και η Ιωάννα Δράγνη, ο Βασίλης Σαβράμης.

See Also

Αλεξία και Βασίλης Σαβράμης

Παρευρέθησαν, επίσης, ο βουλευτής Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου, η Δρ. Ντόρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης με την σύζυγο του Μαριλένα, ο Γιώργος Τσακίρογλου, ο Στέλιος και η Λίτσα Λάβδα, Νάσος και Λία Παπαποστόλου, Θανάσης και Τάνια Βιλδιρίδη, η Εύη Περιστέρη, η Λουκία Κεφαλογιάννη, η Πηνελόπη Τρύφων, ο Πέτρος Παππάς, η Έμη Λιβανίου με την κόρη της Αλεξάνδρα και την μητέρα της Αλεξάνδρα, η Μαρίνα Γιαβρόγλου με την εγγονή της Μαρίνα, η Λίζα Βόζεμπεργκ, η Σίσσυ Παπαγεωργίου, η Ειρήνη Νταϊφά, η Θεοδώρα Βρούτση, ο Ιωάννη και η Αγνή Μαρμαρίδη με τα παιδιά τους, ο Παναγιώτης και η Αναστασία Μαρμαρίδη, η Ελένη Βαχάρη, η Αγγελική Κουτούλια, ο Μάριος Καρνέσης με την σύζυγο του Τζόρτζια, ο Γιώργος Καλλέντζης, η Άρια Δάγκλα και ο Απόστολος Μούργος, ο Νίκος και η Άννα Ευθυμιάδη, η Βίκυ Ρούσσου, ο Γιάννης Καζανίδης, ο Αρμόδιος και η Δέσποινα Γιαννίδη, ο Μάρκος Σιγάλας, ο Μάνος και η Δρ. Έλενα Βελάνη, η Ειρήνη Βασιλοπούλου, η Χρυσάνθη Λαιμού, η Ντέμη Βερνίκου, η Τάτη Μπόκοτση, ο Πάνος Αμανατίδης, ο Δημήτρης Ανδρέου, η Ελένη Αποστόλου, η Λήδα Θωμάκου, η Ειρήνη Schultz – Nielsen, ο Erik Schultz – Nielsen, η κα Ντόρα Βάρδα, η Άννα Κουντούρ, η Μαρία Γαρμπή, η Ρένα Βασιλάκη, η Ελένη Aζά, η Βαρβάρα Γελαδάκη, η Ντάνα Στασινού, η Αλίς Δικαίου, η Μελίνα Βιγκοπούλου και πολλοί άλλοι.

Έλενα Βρεττού, Ελένη Αντωνιάδου, Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και Δρ. Γιώργος Παπαβασιλείου

Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas:
A.S. Marine LTD., Οικογένεια Τσάνη, Αικατερίνη Παναγοπούλου, Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας, Rex Maughan Forever Giving Foundation

Χορηγoί Εκδήλωσης:
ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση, Motor Oil, DOME Consulting Firm, Navios Maritime Holdings, Papapostolou Healthcare Technologies, ELPEN, J. Safra Sarasin, Varsakis Jewellery, Elit Stolichnaya, Kerastase Paris, ΒΙΚΟΣ, GOLD 23 Carat, Domaine Agrovision, mesoestetic Pharma Group, ΛΑΒΔΑΣ, Bodyhealth Center, Savramis, Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία, Ιωάννης Αιμ. Κοτσώνης, Max Perry Handmade Chocolates, GEON environmental consultants, DNA centers, Dr. Boukouvalas, Margariti Dental Clinic, GPI Insurance & Investments, Μαρμαρίδης Έπιπλα, Majd Samaan, JGK & Associates, Artemide, Davlas & Partners, Α. Αγγελίδη, Λήδα Θωμάκου, Οδοντική Ανάπλαση, Podimatas Group, PartyCode Bespoke Parties& Events.

Νάσια Παπαμανώλη, Δήμητρα Θεοχάρη, ABY Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Χάρης Θεοχάρης

Τα δώρα της λαχειοφόρου προσέφεραν οι:
Hotel Grande Bretagne Athens, Divani Collection Hotels, Kinsterna Hotel Monemvasia, Mar-Bella Collection, St. George Lycabettus, HotelBrain, Anemolia Mountain Resort Domotel Arachova, Petra & Fos Boutique Hotel & Spa, Zante Hospitality Group, Litohoro Olympus Resort Villas & Spa, SAY Hotel, Golf Prive Glyfada – Colonial, Μαρμαρίδης Έπιπλα, Spirito Rosa, Όλγα Καραβερβέρη, Iordanis Jewelry, EPONYMO, Thalassa Collection, BERCO, Notos Com., Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, Κτήμα Γεροβασιλείου, Οινότρια Γη – Μουσείο Οίνου Κώστα Λαζαρίδη, Coco-Mat, Callas Gastro Bar, Namor all day restaurant.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2015-2021 Volta Magazine. All Rights Reserved.