Now Reading
Βραβεία EAWC.org (Ευρω-Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών) στο Μουσείο της Ακρόπολης

Βραβεία EAWC.org (Ευρω-Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών) στο Μουσείο της Ακρόπολης

+5
View Gallery

Στο Μουσείο της Ακρόπολης έγινε η τελετή Global Goddess Artemis Awards απότο Euro-American Women’s Council των ΗΠΑ και την Πρόεδρο του Λούλα Λόη-Αλαφογιάννη. Ανάμεσα σε διακεκριμένες προσωπικότητες και leaders από τις ΗΠΑ, την Κίνα, το Μονακό και την Ελλάδα, η Πρέσβειρα καλής θελήσεως του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, Άντα Ηλιοπούλου έλαβε το βραβείο “the real visionary who connects the fashion with society” για το έργο που κάνει υπέρ της Ελλάδας σε συνεργασία με τους διασημότερους Οίκους Μόδας του πλανήτη, όπως ο Miyake, Escada, Jitrois, Stephane Rolland, Schiaparelli, Chopard, Frank Sorbier, David Wingate, Lutz Huelle και άλλους.

Και παράλληλα για το project που έκανε τον Ιούλιο μέσα στο τούνελ του Faust στο Pont Alexandre III με τον Οίκο Λάσκαρης στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού με την Mephistopheles Productions για να θυμίσουμε σε όλο τον πλανήτη πως ο Έλληνας που δουλεύει είναι το φως μέσα στις δύσκολες, σκοτεινές στιγμές που βιώνει η χώρα. Ένα από τα επόμενα βραβεία δόθηκε στον Οίκο Λάσκαρη για το σόου που έγινε στο Παρίσι. Η Πρέσβειρα καλής θελήσεως Άντα Ηλιοπούλου χάρισε το βραβείο της στους Έλληνες που συνεχίζουν να προσπαθούν, να επιμένουν, να πιστεύουν στην αριστεία κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Στους Έλληνες αυτούς που με την καθημερινή τους προσπάθεια φέρνουν φως στα σκοτάδια και που με την επιμονή και την δουλειά τους καθημερινά διεκδικούν την δίκη τους καλύτερη Ελλάδα. Αυτήν που μας αξίζει!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2015-2021 Volta Magazine. All Rights Reserved.